Produkty pro lelit bianca (5)

Nakládané okurky

Nakládané okurky

nakládané okurky objednejte u nás
Fran ANAYA

Fran ANAYA

Překlad uměníPřeklad literaturyPřeklad knihLiterární překladPřeklad cestovního ruchu a turistikyPrávní překladEkonomický a finanční překladVědecký překladPřeklad pro mezinárodní organizaceGeopolitický překladTechnický překladSlužby MPTEDalší jazykové služby…
Nabeysis García

Nabeysis García

Doktorka specializující se na estetickou medicínu. Ošetření s kyselinou hyaluronovou, botox, laserová epilace...
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.